Мисля че доиде време за НАЦИОНАЛНАТА GTV среща - този месец според мен е най подходящ за това, така че даите предложения за място и дата ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Среща на ГТВ от форума
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщениеКолеги, защо сте толкова несериозни, на миналата среща бяхме само двамата с Fear, тук е момента да определим дата за среща на всички нас - сега времето се затопля и мисля, че е време да определим датата така, че на всички ни да е удобно !
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщениеСрещата може да е след месец, два няма значение въпроса е да се видим най-после, реших да я пусна за да може да се разберем от сега на кого кога му е най удобно ...
Comment
-
Мога да се заема с организацията да си запазиме, ако искате да е заведение, но предлагам да е нещо до което има в близост голям празен паркинг или права, и ако на някой му се до натиска педала да има къде и с койИначе разбираме се за район и ориентировачна дата и правиме организацията и така
Alfa Romeo GTV 150hp
Comment
-
Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщениеМога да се заема с организацията да си запазиме, ако искате да е заведение, но предлагам да е нещо до което има в близост голям празен паркинг или права, и ако на някой му се до натиска педала да има къде и с койИначе разбираме се за район и ориентировачна дата и правиме организацията и така
Comment
-
Предложете и направо фиксираме дата, пък който успее.
Миналия път направо пропадна.
А то на срещата по-минлата седмица на ОМВ в Дружба се събрахме повечко дори
Една дата и всеки се нагажда по нея после и такаAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Мойто предложение е по нестандартно!!!!! Средата на май,петък или събота!! Всички от София без коли и партито в НАС!!! Тия които са от провинцията и имат желание да присъстват,да си правят сметка за преспиване!! До тогава ще съм си монтирал бирения кран в двора,барбекю има,яко чалга също!!!RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Това предложение добре но до тогава има още много масло, бира и други течности да изтекътА да питам събор-а кога е да има много алфи на едно място без значение дали са само гтв-та или не
Иначе ориентир като квартал да избират колегите, ако не до няколко дни ще пуснеме вариянт за събирането и който може, може, който не здраве да е
Че то е ясно, че всички няма да могът, за съжаление иначе е друго да се движат в кордом 15-20 гтв/спайдери
Alfa Romeo GTV 150hp
Comment
-
Тука се говори за някаква по голяма среща,от цяла България!!! Тия кварталните всеки да си ги прави когото иска,може и без гласуване. И без това с повечето съм вече като роднина,виждаме се почти всяка седмица,с повод и без!!RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщениеза сега може и да се очертая и аз несериозник по неволя, ама за в бъдеще може да стане обратното.
Бройте ме и мен за срещата, когато и където да е.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеAко дотогава не си се оборудвала още, може ли да съм ти шофьор?
Бройте ме и мен за срещата, когато и където да е.
ей палавник
Comment
Comment